• Лесопарк Момчил Юнак, 6800 Момчилград
  • +359 886 337 783
  • +359 888 342 641

СТАИ

Включена закуска

Wifi

Камериерка

Безплатен паркинг

Балкан с изглед

Открит басейн

АПАРТАМЕНТ – ЛУКС

Изцяло ръчно изработени дървени орнаменти

Имаме удоволствието да Ви предложим един много различен и предпочитан апартамент – aп. 15, изцяло декориран с дървени орнаменти. Той се състои от 2 стаи - спалня и всекидневна с легло, диван и балкон с изглед към града. Подходящ е за настаняване на семейство с деца, на двойка, както и за всеки, който търси по – автентичен битов интериор с полъх от миналото. Във всекидневната ще видите изкусно декорираните легло, камина, диван, маса, ТV шкаф, врати и дори таванът са оформени от майстор - дърворезбар. Тук ще усетите една различна атмосфера, ще се потопите в духа на недалечното минало, когато дървените орнаменти са били част от домашната обстановка. Домашната дърворезба била особено популярна през XIX век. Българите украсявали с нея домовете си и колкото по-сложна била украсата, толкова по-висок статус имал собственикът на дома. Типични за дърворезбата декоративни мотиви са фигуралните композиции, плетеници и арабески, растителни мотиви като розетката, слънчогледът, лозата, дъбовият лист, „дървото на живота“, животински изображения като лъвска глава, грифон, змия, орел, паун, славей. В този апартамент ще откриете част от тях.

Също така в този апартамент има всичко необходимо за Вашата качествена и комфортна почивка – оборудван е с климатик, телевизор с кабелна телевизия, мини-бар, балкон с панорамен изглед. Той е съчетание на битова с едновременно модерна обстановка и ще ви накара да се вдъхновите от способностите на майстора - дърворезбар.

• Максимум: 3 човека /+ 1 дете*/

• Самостоятелна баня: с душ кабина или с хидромасажна вана и сешоар

• Изглед от балкон: планински, към града и към околността

• Легла: Спалня и 1 единично легло /и допълнително легло/

*Деца до 7 ненавършени години се настаняват безплатно на допълнително легло.

В цената на стаята има включена закуска по избор в ресторанта на хотела, безплатно ползване на открит басейн с шезлонг и чадър и безплатен паркинг за всички гости.

РЕЗЕРВИРАЙ

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ